.Istenmezeje
C
amping
C
ountry
C
lub


Osztálykirándulások


Egynapos:
A sulinap nálunk egy olyan nap, amelyen a gyerekek játék közben ismerkedhetnek meg közelebbről a természetismeret  órán  tanultakkal, a  növények  és  az állatok  csodálatos  világával, a  természet  egyedülálló  szépségeivel...
A fővárosból vidékre költözött gyakorló szülőként elgondolkodtunk azon, hogyan lehetne a gyerekekkel minél inkább megismertetni és megszerettetni környezetünk élővilágát. Ekkor született meg a gondolat, hogy egynapos kirándulás keretében, aktív programokkal, játékos formában nyújtsunk gyakorlati ismereteket a háziállatokról, az erdőről és a vidéki élet szépségeiről.   
Egyholdas tanyánkon található háziállataink barátságosak, szelídek, ezért a gyerekek közelebbről is megismerkedhetnek velük.
Megetethetik Csillagvirágot a szamarat, simogathatnak bárányt, kecskét, nyulat, kutyusokat és cicákat. 
       Az általunk nyújtott program igen sokoldalú, és egy teljes napon át leköti a gyerekek figyelmét. Érkezéskor azonnal felmászunk az országos viszonylatban is geológiai ritkaságnak számító Noé szőlőjére, itt a diákok láthatják és megérinthetik az erózió következményeként létrejött változatos képződményeket. Pár perces sétával átballagunk birtokunkra, ahol a programok nagy része zajlik. A gyerekek találkozhatnak a falusi portán tartott háziállatokkal,  etethetik, illetve simogathatják őket. Rövid szusszanás után kezdetét veszi az iskolások által leginkább kedvelt program: az akadályverseny.
    Célbadobás, gumigurítás, vízhordás, kötélhúzás és más egyéb ügyességi játékok a lurkók kifárasztására. Mindeközben akik szeretnének lehetőséget kapnak egy kis lovaglásra. Az eredményhirdetés után  finom ebéddel várjuk az éhes versenyzőket. Délután akár nekiindulhatunk egy kellemes erdei sétának. Megismerkedhetünk a Heves-Borsodi dombság szemet- gyönyörködtető tájainak egy részével, valamint a benne élő vadállatok világával.

A délutánig tartó program zárásaként, igény szerint rendezhetünk egy izgalmas focimeccset, vagy számháborúzhatunk, esetleg beiktatunk egy üdítő fagylaltozást.
     Érkezéstől indulásig fényképezőgéppel kísérjük a programokat, a fotókat kiírjuk CD-re, melyet emlékül adunk a  pedagógusoknak.  A programok bármelyike vagy akár mind választható, az időpontokat előzetes megbeszélés alapján, akár telefonon is egyeztethetjük. Végleges megrendelésüket írásos formában is rögzítjük.

  *
  Többnapos:
  Immár hatodik éve kínálunk szálláshelyet, erdei iskolákhoz, osztálykirándulásokhoz kiváló helyszínt adó, könnyen megközelíthető birtokunkon. Kertünkben több kialakított tűzrakóhellyel, asztalokkal, játszótérrel, és mintegy 30 fő befogadására képes fedett színnel igyekszünk biztosítani vendégeink kényelmét.
  Településünkön salakos és füves focipálya, az Önkormányzat tulajdonában levő könyvtár, illetve a Művelődési ház több terme is igénybe vehető.
  Valamennyi programot leszervezzük és  lebonyolítjuk a gyerekekkel, ezzel is segítve a pedagógusok munkáját. Igény esetén, a  település adottságaival kapcsolatos -több korosztálynak is alkalmas- munkafüzetet biztosítunk, mely természettel és környezettel  kapcsolatos tananyagot tartalmaz. Komfortos, fűthető vendégházainkban négy- valamint  hatágyas szobákban kínálunk szállást.
  A nálunk töltött napok alatt folyamatosak az általunk szervezett programok: erdei kirándulások, sziklamászás, akadályverseny, lovaglás, számháború, céllövés, kalandos játékok, vetélkedők, kézműves foglalkozások...
  Az étkezéseket helyben oldjuk meg, kivéve az ebédet melyet egy hangulatos közeli vendéglőben fogyasztunk el.
  Érkezéstől indulásig fényképezőgéppel kísérjük a programokat, a fotókat kiírjuk CD-re, melyet emlékül adunk a  pedagógusoknak.
  Az  árak  az eddig felsorolt szolgáltatásokat valamint a szállás és a napi háromszori étkezési díjat is tartalmazzák.


  A fenti  ajánlatot  minimum 25 gyermek érkezése esetén tudjuk tartani.
  Továbbiakban lehetőséget kínálunk egy autóbusz segítségével a közeli látnivalók megtekintésére, kisebb kirándulások szervezésére.(Sástó-élménypark, Bükkszék-strandfürdő, Eger, Szilvásvárad...)

  *
  C
  OUNTRY TÁBOR

  Többéves  múltra visszatekintő nyári táborunk hat napjára szeretettel várjuk  azon kalandvágyó gyerekeket, akik szeretik az aktív, izgalmas programokat,  a   természetet,   valamint  a   háziállatokat.
  Az itt töltött idő alatt kirándulunk terepjáróval, számháborúzunk, akadályversenyzünk, lovagolunk és lovas kocsizunk, strandolunk, erdei- & kalandtúrázunk, qvadozunk, kézműveskedünk, illetve tábortűz mellett csevegünk.
     

  Nálunk megtanulhatsz cipót sütni, kecskét fejni és a tejéböl sajtot készíteni. Ha elmúltál 6 és még nem vagy 16 éves, várunk egy felejthetetlen vakációra!
  Az étkezéseket helyben oldjuk meg, kivéve az ebédet melyet egy hangulatos közeli vendéglőben fogyasztunk el.
  Az utazást egy bérelt autóbusszal oldjuk meg, mely Budapestről a szálláshelyig szállítja a gyerekeket.
  Hat nap, öt éjszaka teljes ellátással, faházban, 4 illetve 6 ágyas szobákban, non-stop felügyelettel, bőséges étkezéssel, maradandó élményekkel, a fent említett programokkal, valamint az utazások költségeivel:  Nagycsaládosoknak és az agilis szervezőknek kedvezményt biztosítunk!